Skip to Menu Skip to Content Skip to Footer
 

•អំពីឯកទេស

ឯ​ក​ទេស​ ​គ្រប់​គ្រង​សណ្ឋា​គារ​ គឺ​ជា​ឯ​ក​ទេស​មួយ    ដែល​មាន​សារៈ​សំខាន់​ និង​កំពុង​ទ​ទួល​បាន​ការ​ចាប់​អារ​ម្មណ៍​​ពី​សំណាក់​អ្នក​សិក្សា​ជា​ច្រើន​ ស្រប​ពេល​ដែល​ ប្រទេស​ក​ម្ពុជា​ជា​ប្រទេស​ ​ដែល​កំពុង​អ​ភិវ​ឌ្ឍ​លើ​គ្រប់​ វិស័យ​ ជា​ពិសេស​ខាង​ផ្នែក​សណ្ឋា​គារ​ និង​រមណីយ​ដ្ឋាន​ ដែល​ជា​កត្តា​ធ្វើ​ឲ្យ​មាន​តម្រូវ​ការ​ខ្ពស់​នូវ​ធន​ធាន​ផ្នែក​គ្រប់​គ្រង​សណ្ឋា​គារ​នេះ​នៅ​ក្នុង​ទី​ផ្សារ​ការងារ​នៅ​ព្រះ​រាជា​ណា​ចក្រ​កម្ពុជា​នា​ពេល​បច្ចុប្បន្ន​។  ឯក​ទេស​នេះ​សម្រាប់​អ្នក​ ដែល​ចង់​មាន​ជំនាញ​ខាង​គ្រប់​គ្រង​ និង​អភិ​វឌ្ឍ​ស​ណ្ឋា​គារ​ ភោជនីយ​ដ្ឋាន​ រមណីយ​ដ្ឋាន​ និង​ផ្តល់​សេវា​កម្ម​ផ្សេង​ៗ​ ជា​ច្រើន​ក្នុង​ស​ណ្ឋា​គារ​។​ ការ​សិក្សា​នេះ​ផ្តោត​ទៅ​លើ​ការ​ គ្រប់​គ្រង​ស​ណ្ឋា​គារ​ ការ​រៀប​ចំដំណើរ​ការ​ការ​ងារ​ក្នុង​ ស​ណ្ឋា​គារ​ពី​ថ្នាក់​លើ​ដ​ល់​ថ្នាក់​ក្រោម​ រួម​មាន​ កិច្ច​ស្វាគ​ម​ន៍ភ្ញៀវ​ គ្រប់​គ្រង​ភ្ញៀវ រ​ដ្ឋបាល​ស​ណ្ឋាគារ​ ការ​ក​ក់ បន្ទប់ និង​ចំនួន​ភ្ញៀវ​ចេញ​ចូល​ ចំណូល​ចំណាយ​ ការ​គ្រប់​គ្រង​ស​ម្ភារ​ប​រិក្ខាផ្សេង​ៗ​ ដើម្បី​ឲ្យ​ស​ណ្ឋាគារ​ទាំង​មូល​ ដំណើរ​ការ​យ៉ាង​រលូន​។

•ក​ម្មវិធី​សិក្សា

ត្រូវ​បាន​រៀប​ចំឡើង​យ៉ាង​ស​ម្រិត​សម្រាំង​ ស្រប​តាម​ស្តង់​ដារ​អន្តរ​ជាតិ  ដែល​ឆ្លើយ​តប​ទៅ​នឹង​តម្រូវ​ ការ​ទី​ផ្សារ​ការ​ងារ​ក្នុង​ស្រុក​ ក្នុង​តំបន់​ និង​អន្តរ​ជាតិ​ ដោយ​ស​ង្កត់​ធ្ងន់​ទៅ​លើ​ ជំនាញ​ឯ​ក​ទេស​វិជ្ជា​ជីវៈ​ខាង​ផ្នែក​គ្រប់​គ្រង​ស​ណ្ឋា​គារ​ តាម​រ​យៈ​ការ​សិក្សា​នូ​វ​មុខ​វិជ្ជា​ស្នូល​សំខាន់​ៗ​រួម​មាន​ ការ​រៀប​ចំពិធី​ការ​ផ្សេង​ៗ​ ការ​គ្រប់​គ្រង​ និង​ អ​ភិវឌ្ឍ​ស​ណ្ឋាគារ​ រ​ម​ណីយ​ដ្ឋាន គ្រប់​គ្រង​ប្រតិប​ត្តិការ​ ស​ណ្ឋា​គារ​ ភោជ​​នីយ​ដ្ឋាន​ ការ​ធ្វើ​ផែន​ការ​យុទ្ធ​សាស្ត្រ​ ការ​រៀប​ចំ​គម្រោង​ថវិកា​ ការ​ដឹក​នាំ​ និង​ត្រួត​ពិនិត្យ​លើ​ការ​ ផ្សព្វ​ផ្សាយ​ពាណិ​ជ្ជ​ក​ម្ម​ផ្សេង​ៗ​។​ គ្រប់មុខវិជ្ជាទាំងអស់ ត្រូវបានសិក្សាជាមួយសៀវភៅគោលដែលបោះពុម្ពថ្មីៗ

•ល​ទ្ធផ​ល​នៃការ​សិក្សា

បន្ទាប់ពីប​ញ្ចប់ការ​សិក្សា​លើ ឯ​ក​ទេស​នេះ និស្សិតនឹងមានសមត្ថភាពគ្រប់គ្រង សណ្ឋាគារថ្នាក់ជាតិ និង អន្តរជាតិ ប្រកបដោយ វិជ្ជាជីវៈខ្ពស់
-មានជំនឿទុកចិត្តលើការដឹកនាំប្រតិបត្តិការក្នុងសណ្ឋា គារទាំងមូល ថែមទាំងមានចំណេះដឹងយ៉ាងទូលំ ទូលាយ ខាងផ្នែកសណ្ឋាគារ និងបដិសណ្ឋារកិច្ច
-ចេះដោះស្រាយបញ្ហា គ្រប់គ្រងភ្ញៀវរក្សាទំនាក់ទំនងល្អជាមួយភ្ញៀវ
-រៀបចំរចនាសម្ព័ន្ធការងារដឹកនាំផែនការយុទ្ធសាស្ត្រ
-អនុវត្តផែនការប្រកួតប្រជែងទីផ្សាររៀបចំកម្មវិធីសម្រាប់ សណ្ឋាគារ ឬរមណីយដ្ឋាន
-សិក្សាស្វែងយល់ពីចំណង់ចំណូលចិត្ត និងតម្រូវការ របស់ភ្ញៀវនាពេលបច្ចុប្បន្ន
-រៀបចំសេវាកម្មស្នាក់ នៅប្រកបដោយផាសុកភាព សុវត្ថិ ភាព និងភាពថ្លៃថ្នូរ
-មានជំនាញភាសាអង់គ្លេស និងជំនាញកុំព្យូទ័រមូលដ្ឋាន
-ទទួលបានចំណេះដឹងពីរបៀបនៃ ការស្រាវជ្រាវ តាមបែបគុណវិស័យ និងបរិមាណវិស័យ
-យកចំណេះដឹង និងជំនាញទៅអនុវត្តក្នុងពិភពការងារ តាមរយៈការហ្វឹកហាត់ការងារ។

ឱ​កាស​ការ​ងារ៖ប​ន្ទាប់ពីប​ញ្ចប់ការ​សិក្សាលើ​ឯកទេសនេះនិស្សិត​អាច​ក្លាយ​ខ្លួន​ជា​៖

•នាយកគ្រប់គ្រងសណ្ឋាគារ និងភោជនីយដ្ឋាន
•ប្រធាន​គ្រប់គ្រងសណ្ឋាគារ និងភោជនីយដ្ឋាន
•អ្នកផ្តល់ប្រឹក្សាបច្ចេកទេសសណ្ឋាគារ​ និងភោជនីយដ្ឋាន
•អ្នករៀបចំពិធីការ
•ប្រធានផ្នែកបដិសណ្ឋារកិច្ច។ល។
កម្មវិធីសិក្សា(សិក្សារយៈពេល ៤ឆ្នាំ)
ឆ្នាំសិក្សាមូលដ្ឋាន
ឆមាសទី១

Core English 1A
Writing Skills 1A
Principles of Economics
Introduction to Sociology
Khmer Studies
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Core English 1B
Introduction to Environment
Public Administration
Principles of Accounting
Principles of Management
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆ្នាំទី២
ឆមាសទី១

English for Tourism & Hos.
Intro. to Hotel Mangt.
Intro. to Tourism Mangt.
Intro. to Hos. & Mangt.
Tourism & the Evironment
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Business Communication
Visitors & Attract Mangt.
Tourism Geography in Cambodia
Attraction Management
Accounting for Hos. Mangt
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆ្នាំទី៣
ឆមាសទី១

English for Hotel & Hos.
Human Resource Management
Mangt. of Technology in Toursim
Travel Agency & Tour Oper. Magt.
Marketing for Hos. & Tour
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Event Management
Communi. in Hos. & Tourism
Business Plan & Entrepreneur.
Sustainable Tourism Magt.
Research Methodology
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆ្នាំទី៤
ឆមាសទី១

Financial Magt. for Hos. Industry
Advertising & E-Marketing in Tour.
Development Skills
Advanced Hotel Operation Magt.
Consumer Behavior in Tourism
ក្រេឌីត

3
3
3
3
3
ឆមាសទី២

Restaurant Operation Magt.
Accommodation & Hospitality Mgt.
Front Office Operation Mgt.
Housekeeping Operation Mgt.
Research Papers
Internship
ក្រេឌីត

3
3
3
3
6
6

Flag Counter







យើងមាន ភ្ញៀវ 4 នាក់
កំពុងបើកមើល

ចំនួនអ្នកមើល 417913